Als Chelsea fan, ben ik nooit teleurgesteld geweest in Chelsea. In de dagen van geen eer, ontbrak het Chelsea nooit aan een man met ruggengraat. Blauw voor één dag, blauw voor het leven, blauw bloed, misschien verandert Chelsea in de toekomst. Abu. Mourinho, deze Blues zullen altijd de moeite waard zijn!

Blues, kom op! Chelsea houdt het al jaren vol. Het heeft zon en wind en regen gezien. Ik zal niet stoppen met aandacht besteden aan het team vanwege het vertrek van een bepaalde ster. Zelfs met 6-0 afgeslacht worden door Manchester City heeft me er niet van weerhouden van het team te houden! Kortom, ik wil zeggen: “Bedankt, in mijn meest jeugdige tijd heb je schokkende en mooie herinneringen aan me overgehouden! Bedankt voor de club, om me te laten geloven dat er een geloof in deze wereld is dat doorzettingsvermogen heet, en een houding die doorzettingsvermogen heet. Geef nooit op!”

Wat Chelsea me heeft gebracht is de geest en het geloof dat me mijn hele leven zal vergezellen. Dit is niet alleen praten. Deze spirituele krachten ondersteunen me in elk aspect van mijn leven, dus nu mijn vrienden hun hoofd buigen voor de realiteit, blijf ik volhouden mezelf te zijn. Ik creëer deze blog om meer glansrijke momenten van Chelsea vast te leggen.